Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

21 februari – SAID YES TO THE DRESS

W E D D I N G D R E S S

 maggie-sottero-df-fall2016-6mg276-ohara-1_vert maggie-sottero-df-fall2016-6mw236-cameron-1_vert maggie-sottero-df-fall2016-6mw237-aracella-2_vert Maggie-Sottero-Paris_01

Igår hände det. Jag var till Malmö, Proms & Weddings och fick världens bästa service vilket resulterade i att jag (mamma) blev totalt mycket pengar fattigare. Min bröllopsutstyrsel får jag av min mamma. Bäst i världen som hon är.

Klänningarna ovan är från Maggie Sottero, ett utav mina favoritmärken. Pronovias och Demetrios lika så, Klänningen jag nu köpt är från demetrios exklusiva kollektion och jag önskar så att jag kunde visat er den, men då blir det ingen överraskning. Så; ni får se allt annat.

kommer visa er mina alternativ till tärnklänningar alldeles strax. SKA BARA.

Puss ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is