Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

20/oktober – 1 month ago

 

Godmorgon vackra.

Hej fina du, jag hoppas du mår jättebra! Idag är det prick en månad sedan jag bloggade, och denna dagen för en månad sedan satt jag som på nålar och väntade på att kärleken min skulle anlända från Grekland. Tänk så otroligt kär man kan vara. På en månad har det hänt otroligt mycket i livet, mycket dåligt men än mer bra. Jag har kommit ifrån allt vad gammalt liv heter, jag har varit med om en rätt så ordentlig trafikolycka där jag voltade med bilen och fick rätt kraftiga sår och skador som förvisso är borta nu. jag har fått fast anställning på mitt arbete och jag har – varit i Paris!!

och eftersom Paris är det som just nu värmer hjärtat mest så måste jag berätta mer om det men det kommer i ett separat inlägg.

Jag ville bara kika in och säga hej till dig och visa dig att jag lever, och mår bra.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is