Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

18/mars – små bubblor av kärlek

 

Godmorgon Vackraste

Solen skiner, men idag är denna kvinna mindre pigg på livet. Gårdagen bestod utav illamående och en kass allmänkänsla i hela kroppen. Om det var/är virus eller hormonrus kan jag inte svara på, men natten blev än värre då Tyson smått och gott började kräks på sovrumsmattan….kan ju säg, att jag torkade INTE upp det, utan jag rullade sådär fint i hop mattan och la ut den i hallen och låtsades som ingenting hade hänt, han har tydligen blivit dålig i magen av de fina oxben vi köpte till honom igår. Inge mer oxben, någonsin…helst!

Så, natten blev relativt sömnlös och med en egen orolig mage så har frukosten knappt fått stanna uppe. Vet inte riktigt vad som händer, men tillväxtfasen har ju intagit position så det kan nog vara hormonerna som for omkring i kroppen på mig. Idag, tar jag mig friheten och stannar till sängs.

Förresten, så har jag börjat känna av de lilla liv som växer i mig. Små bubbor, sprattel, två små små buffar har jag känt och varje gång så känns det som om det kittlas i hela kroppen. Det är så fantastiskt underbart!

Imorgon är det besök till MVC för att lyssna på hjärtljud och rutinkontroller. Men fram tills dess, ska jag bara precis vila. Och vila.. och vila lite till ♥ Har en del saker att visa er, men ska först ta en liten nap! Så vi hörs snart, kramis ♥

11076118_414267598734195_281056612_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is