Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

18/januari – ett nytt jag

Hej vackraste

Älskade ni, jag hoppas ni finns kvar här inne. Anledningen till att jag ej bloggat, är som några av er vet på grund utav att livet varit en aning upp och ner. Men, nu har även bloggen fått sig en rejäl makeover / invärtes. Inlägg samt kategorier är borttagna för att få bort så mycket av mitt gamla liv som möjligt. Jag vet att, hänt har hänt – men hänt har för mig inte hänt. Den 1 September 2014, började mit10914491_420544151431922_1783516200_nt liv klarna upp och pixlarna blev mindre. Så nu, nu börjar vi om. Jag ger en kort sammanfattning på de senaste månaderna som passerat.

Jag har visat er Thomas, kärleken i mitt liv. Vi har det så otroligt bra. När vi vart i Paris, Frankrike den 17 oktober så friade han till mig den 18 oktober – den absolut vackraste dagen i mitt liv, åtta års underbar vänskap blev en helt otrolig kärlek. Vi har spenderat varje dag, varje timme och varje minut som är tillgänglig – tillsammans. Det är rätt. Det är helt rätt.

I November blev vi husägare – vi flyttar den 1 April, med förhoppningarna på en vecka tidigare. Det är planering. Det är förberedning. Tankarna är laddade med inredning och härligheter. Som vi längtar!!  I December, den 20 mer exakt – hämtade vi hem TYSON / han kommer få en egen kategori här. Han är 12 veckor. Han väger 12 kilo. Han har fyra ben. Han är en dobermann. Världens bästa dobermann. Kommer berätta mer om honom, inom kort ♥

Headern kommer bytas inom de närmsta dagarna, ansvarig får fixa det när där är tid. Nu, ska jag krypa ner i sängen med världens finaste, jag är tillbaka – jag lovar !! Nu kör vi ♥

Kram på er.

2 kommentarer till 18/januari – ett nytt jag

  • Jessica skriver:

    Ååh, vad kul att du är tillbaka igen och att saker och ting börjat reda ut sig! Har tittat in lite nu och då bara för att kolla, saknat inläggen! Bara de jag ville få sagt 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is