Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

18 / april – ett plötsligt ont

Ä L S K A D E  * B R U N O

12985376_556145731213047_7399989922754311738_n

Bruno. Jag hämtade honom i en liten kartong. Han gjorde sig hemmastadd på Eriksgatan där jag då bodde, han lärde sig vara rumsren, han låg i soffan, han åt middag samtidigt som vi. Han var speciell. Han följde med mig på knasiga tokstyr, när jag flyttade hem, flyttade iväg, sen flyttade hem…. Och sen följde han med till Vitklövervägen. Där vi nu bor. Här mådde han bra. Jag lät han leva ett värdigt liv, lät han äta de han önskade, lät han hoppa fritt, lät han få som han vill jämt. Han skakade galler när han va hungrig, han bet oss i benen när vi inte bjöd och han satt på egen stol och åt pannkakor. Älskade Bruno.

Han lämnade mig den 10 April 2016.

Sorgen är enorm. Saknaden lika så.
Vi ses igen Hjärtat mitt ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is