Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

17 November / Enklare vardag

S U N S H I N E

Solen skiner och det är fantastiskt. Hade kunnat spendera förmiddagen och lunchen på trädäcket i detta vädret och sugit in all d vitamin kroppen kunde ta emot om det hade varit för att jag hade hade en kopp kaffe, men jag har inget kaffe. För det är slut. Vilket är ett ilandsproblem här hemma, när kaffet är slut är det oftast jag som blir lidande på morgonen, viktigare är det att T har med sig till jobbet – så jag får väl vänta så snällt tills jag ska köra och hämta plutt –  Så här sitter jag, i min lilla arbetshörna. Mailar med potentiella företagskontakter, marknadsföring, läser och försöker komma underfund med vad livet vill ge mig. Det ser ljust ut ♥


img_4119   img_4143img_4111

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is