Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

16/September – kom hem ♥

 

10706410_334983149995974_1703720444_n

Lovie ♥

Jag finner inga ord att beskriva detta med, men kärleken känns. Det pirrar i magen, det kittlas i kroppen. Att tänka på dig, gör mig alldeles exalterad och du får mig att känna mig upprymd. Personen folk kallar ”sin äkta kärlek” har nu även jag funnit. Äntligen, äntligen har jag den där känslan i kroppen, jag är kär. Jag bli varm i kroppen, rosig om kinderna, lite smått svettig och nervös – samtidigt som jag skrattar så jag gråter, ler med hela ansiktet och känner hur det sprattlar i hela kroppen. Jag visste inte känslan fanns, jag visste inte att den över huvud taget existerade. Jag trodde det var falskt. En myt. Men allt annat jag upplevt i mitt liv är nu skit, om man jämför med vilken lycka jag känner just nu. Äntligen, har jag funnit dig. Äntligen har vi funnit varandra. Du är min andra halva, du är min bästa vän, du är min pojkvän. Jag kommer röja allt i min väg för oss, jag kommer ge dig hela mitt liv ♥

Din underbara och omtänksamma personlighet, ditt leende, ditt skratt. Dina ögon, dina käkben, dina öron, dina läppar… Din rygg, ditt bröst, din mage, dina armar och dina händer… jag kan fortsätta beskriva hur perfekt du är, enda ner till dina underbara tår. Jag älskar dig så det gör ont i hela kroppen, kärleken är så stark.  Din humor, din livsglöd. Kom nu hem från Grekland, så jag kan gosa ner mitt ansikte i ditt bröst och kyssa dig sådär löjligt passionerat som på film, så jag kan titta på dig och fortsätta bara vara med dig.. Bara kom hem, eller åtminstone låt dagarna fram till söndag trava på lite snabbare så detta slipper vara olidligt likt helvetet.

När du anländer på skånsk mark ska jag attackera dig. Krama ihjäl dig och pussa dig alldeles blöt!
Jag älskar dig ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is