Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

16 November / Ett nytt kapitel

S T A R T O V E R

Hej fina du. Nu vart det ett väldigt bra tag sedan jag skrev något här inne och jag kände att det vart på tiden att ta tag i det där bloggandet igen. Jag har samlat på mig en del kommentarer här på sidan under min frånvaro. Så, för att förtydliga en utav dessa saker – NEJ, jag har inga kroppskomplex för att jag använder fillers. Jag trivs hur bra som helst med mig själv utan dessa också, men alla har vi små petitesser som kan förbättas – BE THE BEST VERSION OF YOU – inte sant?
Så, nu har vi klarlagt det.


Isak har travat in i sin 14 månad i hans livliga jordliv. Han är bedårande, för varje minut som får så älskar jag denna lilla killen mer och mer. Han går hos dagmamma, än så länge 15 timmar i veckan medan jag letar annat arbete. Jag står i val och kval om att starta eget just nu, vilket är fullt möjligt. SÅ –  Vi stressar inte med något, vi tar en dag i taget.

Idag vart de dock en jobbig dag, efter en jobbig natt med skrik och mardrömmar så tog vi oss upp för att åka till Dagmamman, väl där blir det gråtkalas för hela slanten, kaos. Han ville verkligen inte och mammahjärtat sved och blödde och jag grät i bilen på vägen hem. Många av er tänker säkert; ja men går du hemma så behöver du ju inte ens ha honom där? – Jo, det behöver jag. Jag har fått världens finaste plats till min son, jag kommer börja jobba inom kort och då är dessa 15 timmarna i veckan guld värda eftersom han då redan trivs där, känner sig bekväm där och har knutit an till sin dagmamma. Vilket för mig är jätteviktigt, det är jätteviktigt för mig att veta att han har det bra. Så dessa små sms, bilder och foton hon skickar om dagarna på honom – det är tacksamt. För jag vet att han har det bra ♥


Annars, så är livet rätt enkelt just nu. Jag kommer låta er följa min resa till bikinifitness, och det ska bli ett äventyr. Jag är på god väg, men kommer ge er alla mina tips på övningar, bilder, måltider & scheman. Givetvis vardagslivet i sig, med familjen, med Isak ♥

Vi hörs av snart ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is