Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

16 januari – DOPET

16.01.16 /// D O P E T  I   S T O R H E T

12443803_521494658011488_1607513485_o

25 minuter.
2 pslamer.
2 solist låtar.
2 gudföräldrar / faddrar.
Nervös Pappa.
Dåligt mående Mamma (sockerfall).
Otroligt Vackert.

Vi hade två ljusbärare, våra faddrar. Nicklas Nilsson (T’s bror) och Annika Johansson (T’s brors flickvän). Vi hade en korsbärare, mitt gudbarn (Kevin), 8 år. Vi gick in i parad, genom hela gången till ingångsmusiken – ”Vart du än Går – Lisa Nilsson” / vi sätter oss och prästen får prata lite om dop och diverse kristligheter. Vi sjunger psalm 248 ”Tryggare kan ingen vara”. Sedan fick vi komma fram. Då prästen pratar mer om dopets betydelse och barnets värdighet i svenska kristi kyrka.

Sedan därefter sjöng vår solist Thea Parkosidou, som jag bokat privat  ”I will Be Here – Steven Curtis Chapman” och denna mammas hals började krampa som jag ville gråta och kan med handen på hjärtat meddela att där vart inte många ögon torra…

Sedan döps han. Visas upp. Leker med vattnet.

12606815_521494634678157_566832370_n

Sedan sjunger solisten vår ”You’ll be in my heart – Phil Collins” , än en gång massor utav tårar.

Därefter vart ceremonin slut och jag for in i glaskapellet och tryckte i mig en påse bilar för att få upp mitt socker. Sedan väntades fotografering utav vår fotograf – Maja, som tog bilder under hela dopet som jag kommer att lägga upp så fort jag mottagit dem.

Sedan vart det fest. Men det berättar jag om i ett enskilt inlägg. Kram så länge.

/ Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is