Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

15/April – Ett litet ultraljud!

Godmorgon Världen

Jag har än en gång lyst med min frånvaro. Flytten har för denna gravida tjockis tagit så otroligt på krafterna och först nu när vi kommit i ordning, jag är fri – ledig, avslappnad som jag känner att kroppen säger ifrån. Så, jag har slappvecka med mig själv, min kaffekopp och Cmore.

Jag har traskat in i vecka 21, helt overkligt är allting för tillfället och igår vart bebis ingen Plutt längre, ingen bebis, ingen den, VI SKA FÅ EN SON!! Ultraljudet visade honom, och hur otroligt perfekt han var. Livlig, envis, precis som sina föräldrar. Totalt 21 centimeter lång och ca 300g tungt.

Givetvis, så åkte vi direkt inom och handlade BLÅTT. Kunde inte motstå.
Kom även hem med ett babyskydd från BeSafe, sängkläder och täcken och imorgon anländer både spjälsäng, skötbord och annat skoj!
Äntligen kan jag få gå och pyssla i de rum och suktat mest efter ♥

Han vinkar glatt med tummen i mun och flaxar med både armar och ben.
Jag förstår, vart mammas all energi är någonstans…….

11158129_426885370805751_1226393882_n 11160506_426885367472418_1552061569_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is