Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

15 januari – 13 kilo kött

F O O D P O R N

image

Här är vad jag lagade till vår Babyshower/inflyttningsfest. All mat är hemlagad förutom ostbullarna som jag köpte färdiga på citygross. Denna gången blir de även hembakade frallor. Perfekt. Jag har precis nattat Isak en gång till så ska bara precis bege mig ut i köket och börja. Det är massor som ska göras. MASSOR. 13 kilo kött ska in i ugnen. Jag ska göra 5 skålar äkta potatissallad, 4 skålar sås… Min mamma, Isaks mormor kommer om en timme ca och passar honom så jag får en massa gjort. Plus att jag får en hand extra de timmar han sover.

Det ska bli kul med ett dop. Ett eget dop. För vår egna son. Alldeles fantastiskt.

Men jag har fortfarande problem, jag vet inte alls vilken klänning jag ska ha… Bud på att köra och köpa en ny, trots tiden brister!

Vi hörs sen. Ha en underbar dag så länge!

/ Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is