Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

L Y C K L I G

12932935_555915614569392_1835137366800356528_n

JAG FÅR NÄSTAN KRAMP I KROPPEN – SÅ KÄR JAG ÄR!

Livet är otroligt perfekt. Motgångar och medgångar. Precis som det ska vara. Men just nu; perfekt oavsett.

Jag är i full gång här hemma om dagarna medan sambon och kärleken min sliter hårt. Jag arbetar lite hemifrån och hoppar in någon kväll och någon helg på gamla jobbet – men går i strikta och hårda tankar och funderingar om vad jag vill göra…. jag har ingen aning, för jag känner inte att jag har blivit stor nog än!

Men; Isak har fått en lekhage så jag kan få lite gjort här hemma, det går relativt bra. Han är inte så gnällig av sig så han roar sig fint där inne. Jag har fått hem saker från Babyland. Bland annat barnsäkerhet. Klämskydd och dörrstoppar, för vår lilla herre är expert på att hålla till där fingrarna kan plattas till. Så det har mamman löst nu, så slipper jag oroa mig för det mer. Annars – så har jag beställt en ny tvättmaskin, en kombinerad tvätt/tork maskin och vi ska beställa ny badrumsinredning så vi kan renovera upp badrummet under semestern när vi har lilla valpen hemma!! ska bli så mysigt och så kul!!

Jag vart och mös med min systers valp idag, lilla Yoda. Ska visa bild på honom snart!

/Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is