Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

12 februari – specsavers

L I N S E R

focus_dailies_237x237

Det väntas otroligt mycket festligheter nu dessa kommande månaderna och jag är så otroligt trött på att behöva gömma mig bakom ett par glasögon – som för övrigt är jättebekväma och fina men inte otroligt partyanpassade. Så, den 24 februari ska jag på synundersökning och köpa linser. Detta för att prova på inför en kommande Memira (ögonlaser)

Mest av allt för att slippa glasögonen på bröllopet, men också på alla andra tillställningar där fransar och liknande slår i glasögonen, måste alltid anpassa frisyr och liknande efter bågarna och det var kul ett tag, men nu räcker det.

Jag kommer behålla mina fina glasögon till vardags ♥

ja, de va de.

Kramis…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is