Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

11/maj – Vem du än är….

BabyBoy

Kära lilla du. Idag är du totalt 31 centimeter lång, du väger cirka 665 gram och det är minst 115 dagar tills vi äntligen kommer att få träffa dig. Jag känner inte dig, men jag älskar dig så mycket. Det är så konstigt det du gör med mig. Du får mig att känna mig som den mest lyckosamma i världen som får bära dig, men du kan också få mig att gråta över de mest märkligaste saker utan anledning. Glad, optimistisk och härligt leende en minut, orolig, rädd och osäker i den andra. Vilken typ av mamma ska jag vara? Jag är så rädd för att göra misstag, hur vi vet vad som är rätt? Jag känner inte dig, så hur vet jag vad du behöver? Men då jag tror att alla kan ha haft det såhär, och gått i dessa tanka så tror jag att vi två till slut, kan bli rätt bra vänner.

Det är en konstig känsla, att veta att du känner mig. Du hör min röst varje dag, jag spelar musik för dig, jag pratar med dig. Ditt lilla hjärta tickar så starkt precis under mitt. Jag undrar vad du känner och vad du tycker om, och även om jag kanske inte vet det, så vet jag att du tycker om att göra dig hörd. Du indikerar, du visar. Jag älskar dessa små sparkar som bara blir kraftfullare varje dag, även om du älskar mig som mest när jag har gått och lagt mig för vila, och oftast vill du visa mig din närvaro så hårt att en ”kissa-på-mig-lite-gran-olycka” riskerar inträffa här och där. Du är stark!

Du har ändrat mig på många sätt, inte bara externt utan även mitt tänkande. Det är märkligt hur redo man är för moderskapet så fort man förstår vikten av att bedriva ett liv. Du har ändrat min kropp, men än så länge bara till det positiva. Du har äntligen gett mig lite synlig mage, och jag vill visa världen att du är där. Jag tror att förändringar kan vara skrämmande, men det är inte över än. Och när jag tycker det är skrämmande att tänka vad som kommer att hända med mig och min kropp framöver, så tror jag att jag är självisk, för allt detta är för dig och du är så önskad. Jag är så tacksam för att du valde att stanna hos mig, och jag är så fascinerad av detta mirakel och jag är övertygad om att det måste vara mitt livs största. Ty, visst är du ett mirakel, du är vårt kärleksbarn och vi ser fram emot ett liv med dig: Icke vana dagar, utmaningar, glädje, lärande och mängder med skratt.

Det finns så mycket jag undrar, men jag vet att jag kommer få svar i tid. Världen som jag vet och känner till är otroligt trevlig, men den kan också vara skrämmande och farlig. Den är full utav människor som älskar dig och som vill dig väl, men det finns också de människor som föraktar och tycker illa om dig innan du ens hunnit lära känna dig själv, och det är inte bra. MEN; Pappa och jag lovar att ta väl hand om dig, och jag lovar att göra dig redo för livets alla utmaningar. Du kommer att bli den tuffaste prinsen som ser dagens ljus i september månad. Jag ska lära dig skillnaden mellan gott och ont, och viktiga skillnader mellan rätt och fel. Men innan dess, har vi gott om tid för du har många dagar och månader kvar i mammas mage innan du är redo för livet utanför. Jag ser så otroligt fram emot att få lära känna dig ♥

11210242_436913776469577_1001920552_n 11216037_436913796469575_1892271160_n

En kommentar till 11/maj – Vem du än är….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is