Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

11/ november – prosperity

Hej Vacker !!

 

Jag hoppas allt är jättebra med dig, att du njuter av varje sekund som livet ger, att du skrattar, är glad och mest viktigt lycklig. Här rullar livet på trots dagliga smärtor och sjukskrivning. Jag tar varje dag som den kommer, njuter av att jag lever och kämpar på i vanlig ordning.

 

Jag och Thomas, vi ska bli sambos. Vi ska köpa hus ihop och aldrig någonsin har någonting känts så otroligt bra. Vi är otroligt lyckliga. Jag står med stora planer och inreder varje hörn i huvudet. Inte nog där så köpte vi ny bil förra veckan, Volvo V70. Superbra, säker och härlig bil att köra omkring med.

Pengar är i dagens samhälle ett väldigt känsligt ämne att tala om, men både hus och bil handlad om stora summor. Därför måste man vara mån om dem, hantera dem rätt och SPARA (!!) jag är själv ordagrant en riktig skitstövel på att spara pengar men nu när jag har ett mål, en dröm som så nära är att gå i uppfyllelse så är motivationen på topp och det får runt! Liksom, veta att jag tillsammans med personen jag ska spendera mitt liv med, vi ska köpa hus, vi ska flytta ihop, bara där är jag såld och alldeles exalterad. Jag vet inte hur ni är, och hur ni gör, men jag måste ha alltid ha ett bra kapital och har jag det så är jag än mer motiverad. Att kunna handla, kunna resa och kunna spendera utan tankar på att gå med förlust.

Så nu sparas vartenda öre för att kunna köpa precis allt de där man behöver för ett husköp. Och vet ni vad, jag älskar det.

Därefter sparar vi pengar till vår drömresa, som kommer komma i samband med en annan stor händelse. Jag ska berätta för er om vår Paris resa, och vad som hände där! – det är otroligt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is