Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

10/mars – Det är inte bara positivt

 

Godkväll Vacker

Jag hoppas att allting är underbart bra med dig och dina nära. Här, här är det faktiskt kanon. *Peppar peppar* så har alla tunga graviditetssymtom lämnat mig och jag har återfått större delen av min normala energi. Det är sådant som nysningar, då det känns som om livmodern ska lämna kroppen ut genom naveln. Men, det är ingen större åkomma svår att leva med så jag står ut, dock…. så finns det ju smärta på andra ställen som fortfarande ska jävlas med mig. Nackdelen med att bli gravid så kort efter en så allvarlig trafikolycka är smärtorna. Vart hos sjukgymnasten idag som nu konstaterat att mitt högra bäckenbottenben är förskjutet bakåt (sett bakifrån) så nu har jag fått diverse övningar att utöva med hjälp utav Thomas. Så, om vi håller alla tummar och alla tår så kanske jag kan bli bra från detta innan förlossning.

Oavsett, så har vi passerat v. 15, vi är idag i 14+4. Vilket innebär… att jag har shoppat loss! Bebis kommer bära Newbie i alla dess former och här nedan har vi sen absolut senaste beställningen därifrån som innehåller lite av dem större storlekarna. Dem 4 shoppingturerna innan detta har innehållit allt från 50-68. Underbart och alldeles bedårande.

11005563_410870212407267_1114059859_n 11040106_410870202407268_470257190_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is