Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

10 / mars – underbara paket

P O S T N O R D – TUMMEN NER!

IMG_4526

Man slutar aldrig förvånas över vad människor idag är dugliga till. Vad dem är kapabla att göra för att glida runt halvgratis. Hur fan kan dem sova om nätterna? – Jag la en ganska kraftig beställning på boozt.com med smycken, dyra smycken från Lily & Rose och får leveransbesked, får paketet uthämtat och väl hemma inser jag att paketet är lite defekt och skadat och paketets innehåll saknas. Eller ja, 1/3 fanns nerpackade och resterande stulna.

Jag ringde boozt huvudkontor och fick pratat med dem, som utan tvekan markulerade min faktura och skickade en ny på enbart dessa örhängena på bilden. De enda jag fick. Ett helt samtal på engelska, inte mitt modersmål om man säger så, rätt krassligt.

Aja, jag beställde mina saknade smycken igen – men behöver väl inte ens nämna att jag valde en annan sida….?

irriterad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is