Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

10/ Juni – Vecka 28

Godmorgon Vacker!

– Utan dig, hade denna resa aldrig börjat!

Sitter här i mitt otroligt vackra hem, med exklusiv och fin inredning och räknas som höggravid. Vi har rullat in i vecka 28 och har ca 10 veckor kvar. Tårarna sprutar idag. Känslorna är på topp. Grabben i magen, han sparkar för fullt, dag som natt. Tiden står stilla, samtidigt som den springer iväg. Det finns liksom inga ord i världen som kan förklara denna känsla. Jag börjar bli otroligt nervös inför förlossningen. Utan Thomas, utan denna fantastiska människa hade jag aldrig överlevt i den livssituation jag satt i. Tänk vad han gjort, tänk vad han räddat mig. Denna underbara människa. Utan dig, hade denna resa aldrig börjat.

Så ja, vecka 28. 7 kilo + på vågen. En aning större mage. Lite större rumpa. Annars, mår jag nog relativt bra. Smärtorna i bäcken finns där hela tiden, oundvikligt. Men, nu börjar tiden springa iväg. Lillkillens rum är helt färdigt, vagnen har anlänt. Förlossningsväskorna är påväg och bör komma i veckan och ska då börja packas för att vara färdiga i bilen vecka 30. Ska börja tvätta undan hans kläder, sängkläder, handdukar, lakan och allt vad han ska använda, där är en del att tvätta nämligen och jag kommer tvätta allt färgvis. Blått för sig. Vitt för sig. Beiget för sig. Så japp, en del maskiner och lite torktid. Men, jag har ju all tid i världen nu, så himla skönt!

Här är mina förlossningsväskor. DAY Et Mikkelsen. En stor, som vi får plats med alla tillhörigheter så som kläder och liknande. En stor necessär till mig, en medium necessär till Thomas och en liten till Plutten.

Annars händer det inte så mycket, helgerna består utav trädgårsmys med god mat och dricka. Inget märkvärdigt alls. En helg i Juli arrangerar vi inflyttningsfest och babyshower och det ska bli jätteroligt! Några helger efter det åker vi till Ystad Saltsjöbad för lite avkoppling ihop innan bebis anländer!

 

day2151475901_safaribeigeday2151475904_safaribeige day2151475902_safaribeige day2151475903_safaribeige

 

 

Annars är läget lugnt, njuter till fullo i solens starka strålar. Ska ta mig in till byn om en stund för lite pakethämtning.

Önskar dig en underbar dag! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is