Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

10 Djupa Andetag

Godmorgon Tisdag

Det är så otroligt frostigt och kallt ute, samtidigt som jag hatar kyla på grund utav spänningar och frossa så är det något utav det absolut skönaste som finns, att gå ut, eller att öppna ut och få den friska krispiga luften rakt ner i lungorna. Det är så otroligt viktigt med bra luft och ventilation, och framförallt i hemmet. Det är därför som jag skriver detta inlägg tillsammans med ventilation.se. Jag är ju än mer noggrann med att luften här hemma är frisk och fräsch i och med att Isak och jag är Astmatiker.

Varje morgon och varje kväll vädrar jag hela lägenheten, sätter tvärdrag och är det då några minus grader så får vi helt enkelt frysa lite, men det är det så värt det för att andas ny luft varje morgon och varje kväll. Jag är inte den som vill ha 25 grader i sovrummet, eller i lägenheten. Jag är väldigt nöjd med 19-20 grader och det är väldigt bra, då det är i den temperaturen kroppen mår som absolut bäst.

Vid för hög temperatur blir luften sämre, man blir trött, får försämrad koncentrationsförmåga, man blir dåsig, hängig och mår sämre, för kroppen arbetar sämre, men visst är det bra att man idag kan återvinna luft, att man kan ”vädra” och få bättre ventilation än genom att öppna ett fönster. Jag tycker det är jättebra och hade absolut skaffat ett sådant system i mitt kommande hus för att ge mig själv och mina barn ren och frisk luft alltid.


 


Bild från Google

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is